Daarom MediDerma

Best beoordeelde Huidtherapie praktijk

Wij hoeven u niet te overtuigen van onze kwaliteit, onze cliënten doen dit voor u. MediDerma heeft de beste beoordeling van alle huidtherapiepraktijken in Nederland. De overheid adviseert vooraf de website van Zorgkaart Nederland  raad te plegen. Wij zijn trots op onze beoordelingen!   

Expertise okselzweetbehandeling

MediDerma biedt 3 verschillende zweetbehandelingen. Naast iontoforese (tegen hand- en voetzweten) bieden wij ook botox behandeling om okselzweten tegen te gaan. Deze behandeling wordt toegepast door dermatoloog dhr. Kemperman of mw Brandsen. 

MediDerma heeft in februari 2014 samen met 3 andere centra de miraDry behandeling in Europa geïntroduceerd. Een vast team van huidtherapeuten, dermatologen en een huisarts biedt deze behandeling vanaf het eerste uur aan, er is zeer veel ervaring bij MediDerma. 

Bij MediDerma bent u de schaamte voorbij!

Okselzweet of transpiratiegeur gaat helaas vaak gepaard met schaamtegevoelens. Wij horen vaak dat cliënten het dan ook een enorme stap vinden om een afspraak te maken. Eenmaal bij MediDerma is het ongemakkelijke gevoel vrij snel verdwenen; dat is wat cliënten ons na afloop regelmatig vertellen.

Uitgebreide voorlichting vooraf

Wij hechten veel waarde aan eerlijke informatie vooraf. We beoordelen of de miraDry voor u de meest geschikte behandeltechniek is. U krijgt uitgebreide informatie over de behandeling, mogelijke bijwerkingen of risico’s en u ontvangt alles op schrift. 

Uitstekende nazorg

voel je vrij na miraDry

Na de behandeling zijn de oksels flink opgezet. De eerste 24 uur wordt de branderigheid met pijnstillers en het gebruiken van coldpacks tegen gegaan.  De behandelaar of collega is via de whatsapp beschikbaar bij vragen. Hier wordt regelmatig gebruik van gemaakt. De behandelaar belt de dag na de behandeling om te informeren hoe het gaat. 

Garantie

Van onze cliënten is na 1 behandeling 92% tevreden met het behandelresultaat.  Heeft u na de 2e behandeling nog steeds, zonder noemenswaardige inspanning flinke zweetvlekken in uw kleding? Wij bieden als enige praktijk in Nederland een 3e behandeling kosteloos aan. Gelukkig komt het vrijwel niet voor dat het resultaat na de 3e  nog steeds teleurstellend is. In een dergelijk geval geldt geen ‘niet goed, geld terug garantie’. 

Gespreid betalen

MediDerma biedt zonder bijkomende kosten een mogelijkheid tot gespreid betalen. 

 

Vraag een gratis consult aan

Wilt u een deskundige beoordeling van de behandelmogelijkheden van couperose? Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie bij Informatie en afspraken of neem Contact met ons op.