Behandeling miraDry nu ook in Amsterdam-Noord

Heb je last van overmatig zweten onder de oksels? Helpen (sterkere) deodorants onvoldoende? Wil je graag een permanente oplossing? Zonder botox of chirurgie? Dit is mogelijk met de relatief milde behandeling miraDry.

Hoe werkt de behandeling miraDry?

De zweetklieren liggen vlak onder de huid. Door middel van een soort zuignap wordt de okselhuid even vacuüm gezogen. De elektromagnetische energie bereikt hierdoor optimaal de zweetklieren zonder het onderliggende weefsel hiermee te belasten. De zweetklieren worden verwarmd waardoor deze worden uitgeschakeld. Ondertussen wordt de huid gekoeld, zodat de behandeling goed wordt verdragen. De zweetklieren worden na de behandeling netjes opgeruimd door het lichaam. Ze worden tijdens de embryonale fase aangemaakt, daarna is het lichaam niet meer in staat deze klieren opnieuw aan te maken. Daarom wordt gesproken over een permanent behandelresultaat.

Behandeling in samenwerking met de dermatoloog

De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Deze wordt geplaatst door een dermatoloog of huisarts.

Direct resultaat!

Direct na afloop van de behandeling ervaar je maximaal resultaat van de behandeling. Het eindresultaat kan je na ongeveer 3 maanden beoordelen. Bij MediDerma volstaat meestal 1 behandeling, soms is nog een behandeling nodig.

Heeft de behandeling miraDry nadelen?

Als reactie op de behandeling krijg je een onderhuidse zwelling, dit is een volkomen normale reactie op de behandeling. Regelmatig koelen heeft hierop een positief effect.De eerste 2 dagen na de behandeling worden zware activiteiten zoals sporten afgeraden. Pijnstillers worden de eerste 2 dagen aangeraden. Men ervaart geen pijn na de behandeling maar wel een onplezierig gevoel. Een tijdelijk verdoofd gevoel aan vooral de armen is ook een normaal verschijnsel.  De behandeling is relatief veilig, in een uitzonderlijk geval kunnen bepaalde klachten optreden, deze worden tijdens het consult toegelicht.

Gladde en frisse oksels

Ook de haarzakjes worden deels met de miraDry behandeld. De haargroei neemt dus na de miraDry behandeling af! Ook het probleem van stinkende oksels is na de miraDry behandeling verleden tijd!

Wil je na de miraDry behandeling nog meer haarafname? MediDerma is gespecialiseerd in de zeer effectieve en pijnvrije laserontharingstechniek Thunder MT en Soprano-ICE. Meer info via www.mediderma.nl

Wat zijn de voordelen van behandeling bij MediDerma

  • MediDerma heeft samen met 3 andere centra de miraDry in Nederland geïntroduceerd. Veel ervaring is aanwezig. Je wordt gegarandeerd behandeld door een ervaren huidtherapeut.
  • Samenwerking met dermatologen van het Waterlandziekenhuis.
  • Uitstekende nazorg
  • Gespecialiseerd in meerdere anti-zweet behandeltechnieken.
  • Niet klinische setting, prettige sfeer
  • Mogelijkheid tot gespreid betalen zonder extra kosten.

Gratis consult

Ben je benieuwd of de behandeling miraDry voor jou ook een geschikte behandelmethode is?
Het adviesgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. De huidtherapeut beoordeelt of de behandeling miraDry voor jou een geschikte behandeltechniek is en geeft je hierover nadere informatie.

In Purmerend kan je 6 dagen per week terecht. Ook in de avonduren is de praktijk geopend.

In Amsterdam Zuid-Oost en Zaandam kan je ook terecht. Voor alle locaties bel je voor meer informatie of het maken van een afspraak naar het centrale telefoonnummer: 0299-436734. Je kan ook via deze website rechtstreeks een afspraak maken, via afspraak maken via deze website

Graag tot ziens op onze praktijk!